Opmerking: Deze website vereist Flash en JavaScript om van al zijn funtionaliteiten te kunnen genieten.
Gelieve na te kijken of Flash en JavaScript geactiveerd zijn in de opties van uw browser.
Om de meest recente versie te downloaden van de
flash plugin, klik hier .

Volkswagen Financial Services.

Uw Volkswagen huren, financieren, verzekeren of onderhouden? Of u nu particulier of beroeps bent, onze financiële producten en diensten werden door merkspecialisten uitgedacht om optimaal in te spelen op uw specifieke behoeften. Aan u de keuze.

Professioneel gebruik: u bent zelfstandige; u oefent een vrij beroep uit; u beschikt over een bedrijfsvoertuig: u heeft dus uw voertuig voor professionele doeleinden aangeschaft.

Privé-gebruik: u bent particulier. U wil dus een voertuig voor privé-doeleinden aanschaffen.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Voertuig voor professioneel gebruik Voertuig voor privégebruik             

Verhuur op Lange Termijn*

U wenst een bedrijfswagen en uw administratief beheer te verlichten? Dan is de verhuur op lange termijn de ideale oplossing voor u.

 

 

Klassieke Financiering**

De formule die u de mogelijkheid biedt om uw terugbetalingen te spreiden. Door te genieten van een competitieve rentevoet, bovendien zonder dossierkosten.

Financiële Renting*

U geniet van een voertuig tegen een financiële huur waaraan u de gewenste dienstverlening toevoegt. De Financiële Renting voorziet een aankoopoptie van 16 % tot 20 % op de catalogusprijs van uw voertuig. Uw wagen wordt afgeschreven als bedrijfskosten (in de winst- en verliesrekening).

 

 

AutoCredit**

Dankzij AutoCredit, ontdekt u de voordelen van het effectieve gebruik van uw voertuig. De bedoeling? In plaats van de overname van het voertuig te financieren, betaalt u enkel voor het wer

Financiële Leasing*

U geniet van een voertuig tegen een financiële huur waaraan u de gewenste dienstverlening kunt toevoegen. De Financiële Leasing voorziet een aankoopoptie van 3 % tot 15 % op de catalogusprijs van uw voertuig. Uw wagen wordt afgeschreven in de boekhouding (in de balans).

 

 

Personal Lease*

Alle voordelen van de verhuur op lange termijn voor particulieren. U kunt ook genieten van de voordelen voor de zelfstandigen, de vrije beroepen en de bedrijven.

Klassieke Financiering**

De formule die u de mogelijkheid biedt om uw terugbetalingen te spreiden. Door te genieten van een competitieve rentevoet, bovendien zonder dossierkosten.

 

Volkswagen Wecare***

Een onderhoudscontract van lange duur met vaste maandelijkse afbetalingen.

Volkswagen Wecare Fleet***

Een onderhoudscontract van lange duur met vaste maandelijkse afbetalingen.

 

Volkswagen Insurance****

U wenst uzelf en uw voertuig te beschermen in geval van een ongeluk? Ontdek onze verzekeringsformules Volkswagen Insurance.