Opmerking: Deze website vereist Flash en JavaScript om van al zijn funtionaliteiten te kunnen genieten.
Gelieve na te kijken of Flash en JavaScript geactiveerd zijn in de opties van uw browser.
Om de meest recente versie te downloaden van de
flash plugin, klik hier .

U vindt de wagen van uw dromen
in het Volkswagen Contact Center.

De beste manier om de Volkswagen te vinden die bij u past, is door de verschillende modellen te proberen die u leuk vindt. En om dat te doen, gaat u gewoon even langs bij uw verdeler. Maar omdat ons gamma zo uitgebreid is, staan niet altijd alle modellen in zijn toonzaal. Daarom geven wij u graag deze raad: op naar het Volkswagen Contact Center!

Ons Contact Center is 6 dagen op 7 geopend. U ontdekt er alle modellen van Volkswagen: elke tint en elk type afwerking. Bovendien kunt u elke wagen die u interesseert gewoon uitproberen.

U wil meer weten hierover? Het Contact Center werd onlangs gerenoveerd om de spirit van Volkswagen nog beter uit de dragen: zuivere lijnen en aandacht voor de bescherming van het milieu. Wat er onveranderd blijft? De kwaliteitsservice en gebruiksvriendelijkheid die Volkswagen zo hoog in het vaandel draagt. Twijfelt u tussen enkele modellen van ons merk? Stel dan zeker uw vragen aan onze specialisten en vraag hen om uw favoriete wagens te proberen.

Elke dag bieden we zo’n 30 à 40 testritten. Schrijf u, via uw Volkswagen-verdeler, in voor een testrit en ervaar het plezier achter het stuur van een Volkswagen.

 

Contact center

Volkswagen Contact Center

Leuvensesteenweg 639

3071 Kortenberg

Tél. 02 756 84 01

 

Open van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 18u. Open zaterdag van 9u tot 18u.
Gesloten op zondag.