Opmerking: Deze website vereist Flash en JavaScript om van al zijn funtionaliteiten te kunnen genieten.
Gelieve na te kijken of Flash en JavaScript geactiveerd zijn in de opties van uw browser.
Om de meest recente versie te downloaden van de
flash plugin, klik hier .

Crafter

Crafter2Craftsmen.

De nieuwe Crafter gaat langs bij de meest buitengewone ambachtslieden in Europa.

42.000 kilometer en 30 landen in vier maanden. De Crafter reist kriskras door Europa, op zoek naar de meest buitengewone ambachtslieden van elk land. Dat is de missie van de nieuwe Crafter op de Crafter2Craftsmen-rondreis.
Volkswagen Commercial Vehicles heeft meer dan ooit de verschillende noden en behoeften van de verschillende beroepstakken geanalyseerd in de ontwikkeling van de nieuwe Crafter. Het resultaat is een zeer innovatief bedrijfsvoertuig. En dat wil de Crafter2Craftsmen-rondreis nu bewijzen.
Het begint in Hannover, het hoofdkwartier van Volkswagen Commercial Vehicles. Eerste stop: De Hannoversche Kaffeemanufaktur Andreas Berndt, een ambachtsman in de meest pure zin. Hier roostert men de koffie zelf volgens een aloude familietraditie. En nu deelt hij zijn kennis met trots aan zijn zonen.
Van Hannover gaat men naar Frankrijk en Spanje en van daar door heel Europa en naar Marokko - altijd op zoek naar passie en perfectie. Van doedelzakfabrikanten in Schotland, via de molenrestaurateur in Nederland naar de bloemenleverancier Royal Danish Flower in Zweden.

En op 12 december maakt de Crafter2Crafter-toer zelfs een tussenstop in België bij de chocolatier Belvas in Gislengien.

Met Crafter2Craftsmen willen we nu laten zien hoe betrouwbaar de nieuwe Crafter wel is. Wees erbij en assisteer de nieuwe Crafter op zijn rondreis! Op Facebook, Twitter en op de website http://crafter2craftsmen.com/en/ kunt u het hele traject volgen.

Hier vindt u de links:
Facebook Crafter2Craftsmen

Instagram Crafter2Craftsmen

Twitter Crafter2Craftsmen