Opmerking: Deze website vereist Flash en JavaScript om van al zijn funtionaliteiten te kunnen genieten.
Gelieve na te kijken of Flash en JavaScript geactiveerd zijn in de opties van uw browser.
Om de meest recente versie te downloaden van de
flash plugin, klik hier .

Life & Style

Voorzijde met opmerkelijk sportief design Multifunctioneel en comfortabel – de nieuwe Amarok laat geen wens onvervuld. Of het nu gaat om details zoals de standaard privacybeglazing of, zoals bij de Amarok Aventura, verchroomde sidebars inclusief ledverlichting. Dankzij de talrijke uitrustingsvarianten beantwoordt de nieuwe Amarok aan uw meest uiteenlopende wensen.

Voorzijde met nieuw design

Een indruk die lang blijft hangen: het opvallende 'gezicht' van de nieuwe Amarok overtuigt over de hele lijn. Bij de modellen Highline en Aventura zorgen de glanzende dubbele chroomlijsten in het radiatorrooster voor extra karakter.

Exclusieve lichtmetalen velgen 'Talca'

Grootte is toch van belang: De lichtmetalen 20"-velgen 'Talca' beklemtonen de gespierde look van de nieuwe Amarok Aventura en verlenen hem een bijzondere uitstraling. Ook de Amarok Highline met zijn lichtmetalen 18"- of 19"(optionele uitrusting)-velgen komt knap voor de dag.

Sportbar

Sportief tot in het kleinste detail: Met de nieuwe sportsbar wordt de dubbele cabine van de nieuwe Amarok Aventura optisch verlengd. Ze is in koetswerkkleur gelakt en benadrukt zo de dynamische elegantie van de nieuwe Amarok Aventura met een sportief accent. En dankzij het 'Aventura'-embleem aan beide kanten oogt dit model nog hoogwaardiger.

Stylingbar 'Plus'

Een echte blikvanger is de opmerkelijke Stylingbar 'Plus' in chroom.¹

  • ¹ Optionele uitrusting zonder meerprijs voor de Amarok Aventura.

14-voudig verstelbare ergoComfort-zetels

Zit als gegoten: in de nieuwe Amarok wordt iedere rit een doel op zich. De met nappaleder beklede ergoComfort-zetels, bekroond met het AGR-kwaliteitslabel1, bepalen normen op het vlak van comfort. De 14-voudig verstelbare bestuurderszetel en passagierszetel voorin kunnen op ieders maat worden afgestemd. Beide voorzetels kunnen via een bedieningseenheid 12-voudig elektrisch en tweevoudig manueel ingesteld en aangepast worden.

  • ¹ De ergoComfort-zetel werd op 26/11/2015 door het 'Bundesverband deutscher Rückenschulen e.V.' en het 'Forum Gesunder Rücken – besser Leben e.V.' met een kwaliteitslabel bekroond wegens zijn rugsparende eigenschappen.