Opmerking: Deze website vereist Flash en JavaScript om van al zijn funtionaliteiten te kunnen genieten.
Gelieve na te kijken of Flash en JavaScript geactiveerd zijn in de opties van uw browser.
Om de meest recente versie te downloaden van de
flash plugin, klik hier .

Volkswagen Fleet.

Volkswagen Fleet

Welkom in de Fleet-wereld van
Volkswagen Commercial Vehicles.

Een plaats voor beheerders van wagenparken, voor wie de kwaliteit en verschil in twee woorden omvat zijn: "producten en service". Allebei synoniemen van Volkswagen, natuurlijk!

Product

De legendarische kwaliteit van Volkswagen-voertuigen reikt heel wat verder dan esthetische of subjectieve beschouwingen: dankzij deze kwaliteit, hebben die voertuigen een van de laagste kilometerkosten op de markt.

De zeer scherp berekende onderhoudskosten, het zeer lage verbruik, de hoge inruilwaarde en de aan de fiscale wetgeving aangepaste motorisaties, zijn alle troeven die de kost van elk Volkswagen-bedrijfsvoertuig optimaliseren. Een niet te verwaarlozen voordeel, dat nog vergroot wordt door het sterke imago dat Volkswagen aan uw firma geeft, namelijk dat van een wereldberoemd marktleider.

Dienst

En dat is geen ijdel woord. Volkswagen heeft immers een van de grootste distributienetwerken ter wereld, zodat u gegarandeerd overal en in alle omstandigheden snel wordt geholpen.

Maar u beter bedienen, betekent ook u beter kennen. Doordat we trachten zelfs uw geringste behoeften als Fleet-klant te kennen, kan het Volkswagen-netwerk u een echte kwaliteitsservice verlenen. En een in alle opzichten beproefde vakkundigheid, de waarborg voor een vertrouwensrelatie op lange termijn.